Grymma Webb- & medialösningar!

Hos Formpartner hittar du en grupp kreativa personer som brinner för att skapa kreativa lösningar för företag och organisationer. Vi älskar att designa, utveckla och leverera tydliga, funktionella, ändamålsanpassade produkter och tjänster, både digitalt och för tryck.

mock

Internet genomgår ett paradigm-skifte. Användare förväntar sig att kunna se, köpa och nå dina tjänster och produkter oavsett vilken enhet de håller i handen - en telefon, en dator eller sin surfplatta. Till detta kommer alla maskiner som blir mer och mer uppkopplade. TV är självklart med oss överallt, men även andra mindre självklara produkter som t.ex. torktumlare och ytterbelysning.

Hos Formpartner hittar du tekniktörstande nördar med affärssinne som mer än gärna är med i er utveckling som företag eller avdelning. Vi kan delta i strategiarbete, design och utveckling men tar även hand om analys- och support-fas där vi kan ta fram åtgärdsplaner för befintliga system eller nyutveckling.

Ingen kan göra allt, därför arbetar vi på Formpartner genom vårt nätverk av professionella frilansare och / eller partner-företag som är specialister inom sitt område. Formpartner kan lite om mycket, dock tillräckligt mycket för att hitta rätt kompetens för just era behov. Ibland arbetar vi från början till slut i ett projekt, ibland är vår del så liten att vi "parar" ihop rätt kompetens med ert behov och sedan följer upp med en kvalitetskontroll.

I vårt närverk har vi även kreativa tryckare som mer än gärna hjälper till med trycksaker. Varför inte kombinera era utskick med tjänster på Internet för att göra ert erbjudande än mer attraktivt. Här finns mängder med möjlighet att skapa allt från enkla landningssidor till mer avancerade appar och teknik.

Tveka inte att kontakta oss med era funderingar och idéer vi hjälper mer än gärna till.