Design

" If I’d asked people what they wanted, they would have said a faster horse.. " - Henry Ford


Interaktiv design

Kreativ och effektiv interaktionsdesign kräver talang, användarcentrerade modeller, erfarenhet av webbstandarder, och ett sunt förnuft kring affärsmannaskap och marknadsföring. Vi är inriktade på att bygga en interaktiv upplevelse som marknadsför dina produkter eller tjänster. Vi förstår att varje företag är unikt och därför håller vi ett öppet sinne och lyssnar till era behov och initiativ.

Webben har gått in i en ny utmanande fas när det gäller interaktiv design. Det är viktigt att förstå design och teknik i en multi-skärm-värld där användaren förväntar sig samma upplevelse oavsett om hon använder en desktop, bärbar, surfplatta eller mobiltelefon.

Gränssnittsdesign slutar inte efter att trådskisserna godkänts. Att skapa användarvänliga och snygga gränssnitt innebär många beslut kring form och innehåll. Varje beslut drivs av ett syfte att leverera ett viktigt meddelande eller uppmana till att vidta en åtgärd.

En bra användarupplevelse är inte möjligt utan ett fantastiskt gränssnitt. Våra designers är erfarna och utbildade inte bara i design utan även i webb-teknonogier.

Mobil webb

Interaktiv design är inte längre begränsad till bara en webbläsare som körs på en traditionell skrivbordsmiljö. Konsumenterna blir allt mer sofistikerade, med olika förväntningar på hur man relaterar med ditt varumärke, produkter och tjänster.

Innehåll

Innehållet är kung :) Hur du hanterar, uppdaterar, förfinar och levererar ditt innehåll i dina digitala kanaler är nyckeln till en framgångsrik närvaro på Internet. Det handlar inte bara om att skriva nytt innehåll längre. Det är hur du publicerar innehållet på olika medier via din hemsida, blogg, nyhetsbrev, 3:e-parts-system med mera. Att förstå kraven på hur informationsarkitektur driver ditt företag är viktigt. Vi kan se över dina behov och ge rekommendationer om hur du hittar en lösning för just era behov.

Grafisk profil

Ett varumärke kan anta många former - namn, skylt, symbol, färg, slogan, personlighet och uppfattning om kvalitet för en produkt eller tjänst. Det är så mycket mer än en logotyp och sätter en ton och känsla hos företaget. Formpartner kan hjälpa er att forma ert varumärke så att det uppfattas på det sätt ni avser.