Utveckling

Vi startar oftast våra projekt utan att prata om teknik. Om det inte är en förutsättning. Utifrån våra inledande samtal och behovsanalyser ser vi åt vilket håll vi ska gå, vad vi ska välja för teknisk lösning. Vi arbetar gärna med open source- eller med molntjänster. 

Standard

När det gäller små- till medelstora företag landar valet ofta på plattformen Adobe Business Catalyst Webb-projekt. Det främsta skälet till att vi ofta väljer denna plattform är att de levererar en komplett lösning till en rimlig utvecklingskostnad utan krångel med admin och uppdateringar. Allt-i-ett.

Business Catalyst Platform

Adobe erbjuder en SaaS-lösning (Software-as-a-service) med en helhetslösning som inkluderar Innehållshantering (CMS), e-handel, kunddatabas (CRM), inbyggd e-postmarknadsföring, samt rapportering / analys. Dessa 5+system är integrerade och kompatibla under ett tak med en inloggning, vilket gör hanteringen och administrationen enklare än någonsin tidigare. Allt som återstår för att komma igång online är kreativ talang, utvecklingserfarenhet, och en handlingsplan.